Tritech Group participă la Expo Trafic 2018

Tritech Group participă la Expo Trafic 2018

În perioada 18-19 octombrie 2018 vom fi prezenți la Expo Trafic 2018, târg ce se organizează bi-anual la Centrul Expozițional Romexpo. Expo Trafic este o manifestare expozițională adresată administrațiilor publice din întreaga țară, precum si specialiștilor din domeniu, având ca tematica materialele pentru construcția și întreținerea infrastructurii de transport, proiectare și construcții de drumuri și poduri, semnalizare rutieră, feroviară, maritimă și aeriană, sisteme de securitate rutieră, sisteme ITS, bariere și sisteme de parcare.
Evenimentul are ca scop mijlocirea contactelor dintre firmele expozante (producători și distribuitori în mare parte) și potențialii clienți, printre aceștia numărându-se primăriile, administrațiile cu răspundere în domeniul transporturilor, precum și firmele private.
Pe parcursul celor 2 zile, echipa Tritech Group îți stă la dispoziție cu informații despre posibilitățile de colaborare, proiecte de parcare și ultimele tendințe în domeniul parcărilor cu plată.
Ținând cont de programul celor 2 zile, cât și de domeniul de interes, vă așteptăm la stand astfel:

18 octombrie – lansarea aplicației de plată cu card bancar
19 octombrie – discuții aplicate cu producătorii sistemelor de parcare cu plată

Pe parcursul celor 2 zile de eveniment vom desfășura un concurs care se adresează tuturor vizitatorilor, care se opresc la standul Tritech Group pentru a afla configurația sistemului de parcare cu plată care li se potrivește cu specificul aplicației.
SUPER GIVEAWAY la standul Tritech Group

În ce constă concursul?
Totul este foarte simplu. Pentru a te înscrie la concurs trebuie doar să: îți faci o poză la standul Tritech Group încarci poza pe profilul tău de Facebook folosești în descriere hashtag-urile: #tritechgrouplaexpotrafic #sistemedeparcarecuplataequinsa.

Ce vei câștiga?

o mini-mașină care să-ți amintească de copilărie
discount de până la 10% din valoarea totală a sistemului de parcare cu plată.

Am fi încântați să vă întâlnim la târg, așadar vă oferim o invitație care vă permite accesul gratuit. Pentru a intra în posesia ei, tot ce trebuie să faceți este să ne trimiteți un e-mail la mirela.ariton@tritech.ro cu datele dumneavoastră: nume, prenume, adresă de corespondență și telefon.

© 2020 Tritech Group - Toate drepturile rezervate