Sistem interconectat Equinsa


Sistemele de parcare cu plată Equinsa pot funcționa în varianta cod de bare, bandă magnetică, dar același echipament poate cuprinde tehnologie combinată bandă magnetică și cod de bare.

sistem interconectat equinsaSistemele de parcare cu plată Equinsa deservesc cu succes clădiri rezidențiale sau publice, supermarketuri, hoteluri, restaurante, aeroporturi, parcări private sau publice, gări, spitale, clinici private, etc.

În funcție de specificul aplicației cât și de numărul locurilor de parcare ce vor fi gestionate, sisteme de parcare cu plată se personalizează din punct de vedere al configurației și al funcțiilor echipamentelor. Sistemele de parcare cu plată sunt versatile și modulare permițând oricând suplimentarea numărului de echipamente din configurația sistemului.

Echipamentele Equinsa se bazează pe un design inovator, o rezistență deosebită datorită calității materialelor și pe tehnologie de ultimă generație, pentru a asigura o funcționare precisă, de lungă durată și adaptată cerințelor exprese ale parcării în cauză. Se obține astfel un management eficient al spațiilor de parcare, o fluidizare a traficului, maximum de confort al utilizatorilor și eficiență absolută.

Printre avantajele utilizării unui sistem de parcare cu plată Equinsa, surprindem planificarea strategică, raportarea clară și precisă, design personalizat și costuri minime de mentenanță a sistemului.

© 2020 Tritech Group - Toate drepturile rezervate