Sistem cu jeton BFT


Sistemul de parcare cu plată Espas 10 cu jeton reprezintă cel mai simplu și fiabil sistem de gestionare parcare. Destinat parcărilor de mici dimensiuni, sistemul de parcare cu plată cu jeton în configurație minimală este alcătuit dintr-o stație de intrare/ieșire și două bariere automate de acces.

sistem cu jeton bftStația de intrare/ieșire Espas 10 permite accesul sau ieșirea, după caz, din spațiul de parcare amenajat. Versatilă, poate fi montată la intrarea în parcare sau la ieșirea din parcare, în funcție de proiectul parcării și dorința beneficiarului acesteia.

Funcționalitatea stației de intrare/ieșire din parcare este pe bază de monede cu o denominare sau jetoane metalice. Instalată la intrarea în parcare, accesul va fi facilitat doar după ce plata a fost efectuată. O dată introdus numărul de monede aferent taxei stabilite de beneficiarul parcării, bariera automata se va ridica, permitând utilizatorului accesul în parcarea amenajată. O dată ce staționarea a luat sfârșit, bariera de acces montată la ieșirea din parcare va permite trecerea datorită senzorilor de prezență și buclei inductive instalate.

Dacă Espas 10 este utilizată ca stație de ieșire din parcare, atunci rolul barierelor automate se inversează în sensul că bariera de acces montată la intrarea în parcare funcționează datorită senzorului de prezență, iar la finalul timpului petrecut în parcare, plata va fi efectuată la ieșirea din parcare.

Utilizatorii îşi aleg un loc de parcare şi îşi staţionează maşina pentru orice perioada de timp doresc.

La reîntoarcerea în parcare, după ce decizia de părăsire a spaţiului a fost luată, timpul petrecut în parcare trebuie achitat la personalul parcării prin intermediul stației de plată asistate. După efectuarea plății, utilizatorul primește un jeton ce va fi utilizat la ieșirea din parcare.

Sistemul de parcare cu plată Espas 10 cu jeton funcționează ca un sistem integrat, necesită suport uman și nu este gestionat de un server.

Sistemul de parcare cu plată cu jeton este foarte ușor de instalat, precum și de folosit de către utilizatorii parcării și nu implică costuri de mentenanță.

© 2020 Tritech Group - Toate drepturile rezervate