Sistem de recunoaștere numere înmatriculare


Sistemul de recunoaştere a numerelor de înmatriculare auto permite o exploatare completă şi eficientă a parcării asigurând un grad maxim de securitate.

sistem recunoastere numere inmatriculare

Camera video cu IR (infra roşu) captează imaginea numărului de înmatriculare şi o transmite către baza de date a programului de gestiune al parcării. Odată comparată, se va permite accesul automat prin ridicarea barierei. Cu avantaje dovedite în exploatare, acestea se caracterizează prin siguranţă, eficientă şi confort.

siteme recunoastere numere inmatriculare

 

Facilități

 • fiabilitatea recunoașterii numerelor de înmatriculare auto;
 • tehnologia OCR;
 • creșterea gradului de securitate în parcare și controlul vehiculelor în cadrul parcării cu plată;
 • evitarea utilizării tichetelor pierdute, furate sau validate;
 • ușor de instalat, utilizat și întreținut compatibil cu orice device mobil;
Componentele unui sistem de recunoaștere a numărului de înmatriculare:
Camera video
Camera video se amplasează la intrarea sau ieșirea din parcarea cu plată, respectiv în locul unde se dorește recunoașterea numărului de înmatriculare auto. Camera realizează mai multe fotografii în momentul în care detectează vehiculului. Aceasta este responsabilă cu fotografierea numerelor de înmatriculare. În momentul detectării unui vehicul în raza sa de acțiune, camera începe să realizeze mai multe fotografii de înaltă calitate și cu contrast ridicat, astfel încât sistemul să recunoască în mod automat și cu maximă fiabilitate și siguranță numerele de înmatriculare.

Grație rezoluției ridicate și a focalizării IR, camera are capacitatea de recunoaștere a numerelor de înmatriculare auto atât în condiții de iluminare înaltă, cât și în condiții de iluminare scăzută.

Camera se poate instala atât într-o parcare interioară, cât și într-o parcare exterioară întrucât respectă standardul IP65.
IP
Perifericele de acces și tehnologia de recunoaștere a numărului de înmatriculare sunt controlate prin OCR și camere. Acestea sunt conectate prin ethernet la stația unde sunt instalate aplicațiile Database și Manager.
Software
Software-ul de recunoaștere a numărului de înmatriculare a fost dezvoltat pentru a oferi operatorului parcării un instrument, care să ajute sistemul de management al parcării.

Sistemul se caracterizează prin rapiditate în utilizare, astfel încât utilizatorii parcării nu vor observa prezența sa (tichetul nu va fi amânat). În plus, sistemul permite captarea imaginilor laterale ale vehiculului și chiar o imagine facială a șoferului.

Software-ul are capacitatea de a recunoaște automat numerele de înmatriculare într-un număr ridicat de moduri în același timp. Baza de date oferă mijloace de stocare și vizualizare pentru toate informațiile necesare pentru funcționarea sistemului.

Baza de date se poate actualiza și permite generarea de liste de acces.
Caracteristicile pentru utilizatorii abonați, companii și utilizatorii generali sunt:
 1. înregistrarea pasagerilor și a companiilor;
 2. crearea de zone corelate cu permisiunile de acces ale utilizatorilor;
 3. configurarea sistemului;
 4. importarea de date din liste;
 5. securizarea zonei prin accesul pe bază de card personalizat, ce permite accesul nominal;
 6. asocierea anumitor numere de înmatriculare cu anumite zone din parcare;
 7. generarea de rapoarte cu incidentele de acces
  Fiabilitate ridicată   Fotografii în timp real   Acces pe bază de listă
99% rata de recunoaștereBază de date cuprinzătoare care permite generarea mai multor lista de accesBază de date cuprinzătoare care permite generarea mai multor lista de acces
© 2020 Tritech Group - Toate drepturile rezervate