Sistem stand-alone BFT


Configurația minimală unui sistem de parcare cu plată stand-alone este: stație de intrare, stație de ieșire, bariere de acces, stație de plată asistată, stație de plată automată.

sistem stand-alone bftSistemul de parcare cu plată stand-alone BFT Espas 20 asigură un management al fiecărui nou utilizator al parcării, accesul acestora fiind realizat pe baza tichetelor cu cod de bare, cât și a utilizatorilor frecvenți, ce beneficiază de carduri de proximitate tip abonament. Sistemul de parcare cu plată stand-alone BFT Espas 20 poate avea configurate tarife diferite de parcare, conform unor intervale orare stabilite de beneficiar sau criterii tip VIP, acces nelimitat.

Ușor de instalat, echipamentele unui sistem de parcare cu plată BFT cu configurația stand-alone, beneficiază de autonomie, necesitând doar conexiuni la rețeaua electrică, fără implicarea unor alte cablaje.

Sistemul de parcare cu plată BFT cu configurație stand-alone este 100% configurabil și adaptabil celor mai diverse cerințe ale beneficiarilor cu scopul de a îndeplini și atinge obiectivele financiare și tehnice stabilite de către acesta.

Stațiile de intrare și ieșire din parcare sunt complet programabile, astfel că o dată puse în funcțiune, sistemul de gestionare a parcării este gata de utilizare.

Sistemul de parcare cu plată cu configurație stand-alone BFT Espas 20 este alegerea ideală pentru aplicații precum: parcări amenajate, supraetajate, hoteluri, restaurante, pensiuni, gări, aeroporturi, supermarketuri, gări. Prin intermediul tichetelor cu cod de bare se poate realiza accesul gratuit pe întrega perioadă de cazare, fără a mai fi necesar emiterea unui tichet nou la fiecare intrare în parcarea amenajată.

Angajații au acces permanent în parcare datorită cardurilor de proximitate, ce vor fi scanate de stația de intrare în parcare la fiecare acces.

Sistemul de parcare cu plată stand-alone BFT Espas 20 beneficiază de o dublă posibilitate de plată: prin intermediul stației de plată asistată, unde un operator uman efectuează încasarea contravalorii timpului petrecut în parcare sau prin intermediul stației de plată automată, unde utilizatorii achită taxa de parcare în urma scanării tichetului și ulterior realizarea plății cu monede de până la 6 denominări și bancnote cu până la 4 denominări.

© 2020 Tritech Group - Toate drepturile rezervate