Sisteme parcare

Prima pagină
Sisteme parcare

Sisteme parcare cu plată

Tritech Group distribuie și instalează sisteme integrate de gestionare a parcărilor cu plată. De-a lungul timpului echipa de ingineri Tritech Group a instalat cu succes sisteme de parcare cu plată ce deservesc diverse aplicații ale beneficiarilor din sfere diferite de activități.

Ce pot deservi sistemele de parcare cu plată?

Sistemele de parcare cu plată deservesc cu succes clădiri rezidențiale sau publice, supermarketuri, hoteluri, restaurante, aeroporturi, parcări private sau publice, gări.
În funcție de aplicația căreia se adresează și de numărul de locuri de parcare ce vor fi gestionate, sistemele de parcare cu plată se personalizează ca structură și funcții. De asemenea, se poate suplimenta numărul echipamentelor din componența sistemului de parcare.

Tritech Group te ajută să-ți dezvolți actuala afacere sau o nouă afacere prin oferirea de consultanță tehnică specializată fiecărui proiect de parcare în parte, poziționarea strategică a stațiilor de intrare, barierelor automate de acces, stațiilor de plată asistată, stațiilor de plată automată, stațiilor de ieșire din parcare și oferirea de alternative de finanțare avantajoase.

Dezvoltarea unei noi afaceri ce are la bază un sistem de parcare cu plată este decizia pe care mulți antreprenori au îmbrațisat-o întrucât recuperarea investiției se realizează în scurt timp, iar trecerea pe profit a afacerii este imediată. Mai multe informații despre posibilitatea dezvoltării unei afaceri durabile și de succes prin simpla achiziție a unui sistem de parcare cu plată puteți obține de la consultanții noștri.

Te interesează? Vrei mai multe informații?

Da, vreau mai multe detalii
Printre avantajele utilizării unui sistem de parcare cu plată surprindem:

  • planificarea strategică
  • raportarea clară și precisă
  • design personalizat
  • costuri minime de mentenanță a sistemului.

Sistemele de parcare cu plată pot funcționa în varianta jeton, cod de bare, bandă magnetică. Același echipament poate cuprinde tehnologie combinată bandă magnetică și cod de bare.

Sistem cu jeton BFT

Sistem stand-alone BFT

Sistem interconectat Equinsa

Sistem de recunoaștere numere inmatriculare

Sistem de ghidare și numărare locuri libere

Bariere automate

Vreau finanţare

© 2018 Tritech Group - Toate drepturile rezervate