Ce au aflat vizitatorii standului Tritech

Ce au aflat vizitatorii standului Tritech Group de la Expo Trafic despre sistemele de parcare cu plată Equinsa?

În perioada 18-19 octombrie 2018 echipa Tritech Group a participat la evenimentul Expo Trafic 2018 unde a expus un sistem de parcare funcțional Equinsa.

Vizitatorii au avut ocazia să discute cu specialiștii Tritech Group și să identifice cele mai potrivite sisteme de parcare cu plată pentru imobilele pe care le gestionează. Discuțiile au fost abordate atât din punct de vedere tehnic, cât și comercial deoarece potențialii beneficiari au fost interesați despre timpul de amortizare a investiției și despre costurile cu mentenanța.

Câteva concluzii-cheie:

-Sistemele de parcare cu plată comercializate și instalate de Tritech Group ajută la eficientizarea managementului parcării;

-Investiția într-un sistem de parcare cu plată se amortizează între 3 luni și 9 luni, din experiența instalărilor Tritech Group;

-Costurile cu serviciile de mentenanță sunt reduse;

Pe lângă abordarea comercială, firească, pentru participarea la un târg de specialitate, echipa Tritech Group a pregătit pentru vizitatorii de la stand prăjituri personalizate și un concurs având cadou o mașinuță care să le amintească de vremurile frumoase ale copilăriei.

Până la ediția următoare a Expo Trafic vă așteptăm în continuare pe www.sistemeparcareplata.ro, pe Facebook , pe LinkedIN , dar și la adresa de e-mail office@tritech.ro.

Vă mulțumim tuturor pentru participare!

Cu prietenie,

Echipa Tritech Group

© 2020 Tritech Group - Toate drepturile rezervate