Întrebări frecvente despre sistemele automate de parcare cu plată

 

Are you looking for a smart parking system, LPR car number identification cameras, contactless parking charging system or parking management system? You are on the right page because we at Tritech Group are specialists in the design, installation and maintenance of automated paid parking systems.

Contact us via the contact form, Ask for an offer on the dedicated page or consult the list of frequently asked questions to improve your perspective on this topic.

  • Where can an automatic parking fee system be installed? An automatic parking charging system can be successfully installed both in self-contained parking areas and in car parks adjacent to public or private interest points.
  • Cum este și cum funcționează camera LPR? Abrevierea LPR vine din limba engleză – licence plate recognition – și presupune recunoașterea și imprimarea pe tichet a numărului de înmatriculare auto în vederea permiterii sau restricționării accesului în zona de parcare. Acesta comunică cu barierele automate printr-un server dedicat care dă comandă de deschidere sau închidere în funcție de numărul de înmatriculare auto.
  • Un sistem de parcare poate permite plata cu cardul bancar? Tritech Group instalează sisteme automate de parcare cu plată care permit utilizarea cardului bancar. Mai multe informații despre argumentele de a instala un astfel de sistem cu echipa Tritech Group găsiți într-un material dedicat publicat de partenerii noștri de la Spatiulconstruit.ro
  • Cum pot dimensiona corect sistemul automat de parcare cu plată de care am nevoie? Este foarte important să ținem cont de aspecte precum numărul de locuri de parcare, tipul acestora (dacă sunt exclusiv pentru autoturisme sau și pentru camioane/autocare), numărul de intrări și de ieșiri. De asemenea, e important de știut în configurarea sistemului automat de parcare cu plată, câți oameni puteți responsabiliza să se ocupe de administrarea parcării (există posibilitatea casei de plată asistată, a instalării de automate pentru taxare parcare sau un sistem mixt). Pentru a explora acest subiect te invităm cu plăcere să ne contactezi. În oferta generală pe care o vom formula vei primi automat consultanță pentru dimensionarea sistemului automat de parcare cu plată de care ai nevoie. Cere-oferta/

  • Cum știu de ce bariere automate am nevoie? Dimensiunea vehiculelor acceptate în parcare este importantă pentru a putea alege corespunzător barierele automate. Tritech Group este importator principal al barierelor automate marca BFT, iar un articol despre motivele pentru care să alegi bariere automate BFT de la Tritech Group au publicat partenerii noștri de la Spatiulconstruit.ro
  • De unde pot cumpăra doar automate de plată parcare? În principiu, Tritech Group comercializează, instalează și asigură mentenanță pentru sisteme complete, dar te putem ajuta cu achiziția individuală a echipamentelor precum automate de plată parcare, cameră LPR sau bariere automate.
  • What are the best car parking systems? The best automatic parking system is one that fits your parking lot, which is professionally designed, installed and maintained. Tritech Group is a specialist in paid parking systems, having in its portfolio over 30 automatic paid parking systems that serve thousands of parking spaces throughout Romania.
© 2020 Tritech Group - Toate drepturile rezervate