Întrebări frecvente despre sistemele automate de parcare cu plată

 

Cauți sistem de parcări inteligente, camere de identificare numere auto LPR, sistem taxare parcare contactless sau sistem gestionare parcare? Ești pe pagina corectă pentru ca noi, la Tritech Group, suntem specialiști în proiectarea, instalarea și mentenanța sistemelor automate de parcare cu plată.

Ia legătura cu noi prin formularul de contact, Cere o ofertă pe pagina dedicată sau consultă lista de întrebări frecvente pentru a-ți îmbunătăți perspectiva pe acest subiect.

  • Unde poate fi instalat un sistem automat de taxare a parcării? Un sistem automat de taxare a parcării poate fi instalat cu succes atât în zone de parcare de sine stătătoare cât și în parcări adiacente unor obiective de intere public sau privat.
  • Cum este și cum funcționează camera LPR? Abrevierea LPR vine din limba engleză – licence plate recognition – și presupune recunoașterea și imprimarea pe tichet a numărului de înmatriculare auto în vederea permiterii sau restricționării accesului în zona de parcare. Acesta comunică cu barierele automate printr-un server dedicat care dă comandă de deschidere sau închidere în funcție de numărul de înmatriculare auto.
  • Un sistem de parcare poate permite plata cu cardul bancar? Tritech Group instalează sisteme automate de parcare cu plată care permit utilizarea cardului bancar. Mai multe informații despre argumentele de a instala un astfel de sistem cu echipa Tritech Group găsiți într-un material dedicat publicat de partenerii noștri de la Spatiulconstruit.ro https://www.spatiulconstruit.ro/articol/de-ce-sa-implementezi-un-sistem-de-parcare-cu-plata-cu-tritech-group-iata-7-argumente/23470
  • Cum pot dimensiona corect sistemul automat de parcare cu plată de care am nevoie? Este foarte important să ținem cont de aspecte precum numărul de locuri de parcare, tipul acestora (dacă sunt exclusiv pentru autoturisme sau și pentru camioane/autocare), numărul de intrări și de ieșiri. De asemenea, e important de știut în configurarea sistemului automat de parcare cu plată, câți oameni puteți responsabiliza să se ocupe de administrarea parcării (există posibilitatea casei de plată asistată, a instalării de automate pentru taxare parcare sau un sistem mixt). Pentru a explora acest subiect te invităm cu plăcere să ne contactezi. În oferta generală pe care o vom formula vei primi automat consultanță pentru dimensionarea sistemului automat de parcare cu plată de care ai nevoie. https://www.sistemeparcareplata.ro/cere-oferta/

  • Cum știu de ce bariere automate am nevoie? Dimensiunea vehiculelor acceptate în parcare este importantă pentru a putea alege corespunzător barierele automate. Tritech Group este importator principal al barierelor automate marca BFT, iar un articol despre motivele pentru care să alegi bariere automate BFT de la Tritech Group au publicat partenerii noștri de la Spatiulconstruit.ro https://www.spatiulconstruit.ro/articol/7-motive-sa-alegi-o-bariera-bft-de-la-tritech-group/23452
  • De unde pot cumpăra doar automate de plată parcare? În principiu, Tritech Group comercializează, instalează și asigură mentenanță pentru sisteme complete, dar te putem ajuta cu achiziția individuală a echipamentelor precum automate de plată parcare, cameră LPR sau bariere automate.
  • Care sunt cele mai bune sisteme de parcare auto? Cel mai bun sistem de parcare automat este cel care se potrivește parcării tale, care este proiectat, instalat și întreținut profesionist. Tritech Group este specialist în sisteme de parcare cu plată, având în portofoliu peste 30 de sisteme automate de parcare cu plată ce deservesc mii de locuri de parcare din întreaga Românie.
© 2020 Tritech Group - Toate drepturile rezervate