Noutati-old

Ce au aflat vizitatorii standului Tritech Group de la Expo Trafic despre sistemele de parcare cu plată Equinsa?

În perioada 18-19 octombrie 2018 echipa Tritech Group a participat la evenimentul Expo Trafic 2018 unde a expus un sistem de parcare funcțional Equinsa.

Vizitatorii au avut ocazia să discute cu specialiștii Tritech Group și să identifice cele mai potrivite sisteme de parcare cu plată pentru imobilele pe care le gestionează. Discuțiile au fost abordate atât din punct de vedere tehnic, cât și comercial deoarece potențialii beneficiari au fost interesați despre timpul de amortizare a investiției și despre costurile cu mentenanța.

Câteva concluzii-cheie:

-Sistemele de parcare cu plată comercializate și instalate de Tritech Group ajută la eficientizarea managementului parcării;

-Investiția într-un sistem de parcare cu plată se amortizează între 3 luni și 9 luni, din experiența instalărilor Tritech Group;

-Costurile cu serviciile de mentenanță sunt reduse;

Pe lângă abordarea comercială, firească, pentru participarea la un târg de specialitate, echipa Tritech Group a pregătit pentru vizitatorii de la stand prăjituri personalizate și un concurs având cadou o mașinuță care să le amintească de vremurile frumoase ale copilăriei.

Până la ediția următoare a Expo Trafic vă așteptăm în continuare pe www.sistemeparcareplata.ro, pe Facebook , pe LinkedIN , dar și la adresa de e-mail office@tritech.ro.

Vă mulțumim tuturor pentru participare!

Cu prietenie,

Echipa Tritech Group

Tritech Group participă la Expo Trafic 2018

În perioada 18-19 octombrie 2018 vom fi prezenți la Expo Trafic 2018, târg ce se organizează bi-anual la Centrul Expozițional Romexpo. Expo Trafic este o manifestare expozițională adresată administrațiilor publice din întreaga țară, precum si specialiștilor din domeniu, având ca tematica materialele pentru construcția și întreținerea infrastructurii de transport, proiectare și construcții de drumuri și poduri, semnalizare rutieră, feroviară, maritimă și aeriană, sisteme de securitate rutieră, sisteme ITS, bariere și sisteme de parcare.
Evenimentul are ca scop mijlocirea contactelor dintre firmele expozante (producători și distribuitori în mare parte) și potențialii clienți, printre aceștia numărându-se primăriile, administrațiile cu răspundere în domeniul transporturilor, precum și firmele private.
Pe parcursul celor 2 zile, echipa Tritech Group îți stă la dispoziție cu informații despre posibilitățile de colaborare, proiecte de parcare și ultimele tendințe în domeniul parcărilor cu plată.
Ținând cont de programul celor 2 zile, cât și de domeniul de interes, vă așteptăm la stand astfel:

18 octombrie – lansarea aplicației de plată cu card bancar
19 octombrie – discuții aplicate cu producătorii sistemelor de parcare cu plată

Pe parcursul celor 2 zile de eveniment vom desfășura un concurs care se adresează tuturor vizitatorilor, care se opresc la standul Tritech Group pentru a afla configurația sistemului de parcare cu plată care li se potrivește cu specificul aplicației.
SUPER GIVEAWAY la standul Tritech Group

În ce constă concursul?
Totul este foarte simplu. Pentru a te înscrie la concurs trebuie doar să: îți faci o poză la standul Tritech Group încarci poza pe profilul tău de Facebook folosești în descriere hashtag-urile: #tritechgrouplaexpotrafic #sistemedeparcarecuplataequinsa.

Ce vei câștiga?

o mini-mașină care să-ți amintească de copilărie
discount de până la 10% din valoarea totală a sistemului de parcare cu plată.

Am fi încântați să vă întâlnim la târg, așadar vă oferim o invitație care vă permite accesul gratuit. Pentru a intra în posesia ei, tot ce trebuie să faceți este să ne trimiteți un e-mail la mirela.ariton@tritech.ro cu datele dumneavoastră: nume, prenume, adresă de corespondență și telefon.

© 2020 Tritech Group - Toate drepturile rezervate