Butoane fără atingere la sistemul de parcare cu plată de la Băneasa Shopping City

Ca măsură suplimentară de protecție împotriva răspândirii noului virus SARS COV 2 și pentru o mai bună protecție a vizitatorilor, centrul comercial Băneasa Shopping City din nordul Capitalei a implementat, prin intermediul partenerului Tritech Group, butoane fără atingere la stațiile de intrare în parcarea cu plată. Practic, la apropierea mâinii la 10 cm de senzorul instalat pe stația de intrare în parcare, se emite tichetul cu cod de bare necesar folosirii și plății serviciului de parcare.Încă de la primele semnale ale pandemiei COVID 19, Băneasa Shopping City a luat constant măsuri de prevenție pentru protecția comunității, a clienților, a angajaților retailerilor prezenți în galeria comercială, poziționându-se ca lider al pieței de retail și dovedind un grad ridicat de responsabilitate.

Sistemul de parcare cu plată de la Băneasa Shopping City este instalat de către Tritech Group, firmă specializată în furnizarea, integrarea și mentenanța sistemelor automate de parcare cu plată. Zona în care parcarea este controlată prin bariere automate și stații de intrare respectiv ieșire numără aproximativ 1000 de locuri de parcare și funcționează cu acest sistem de 8 ani.

Butoanele fără atingere au fost instalate și au fost bine primite și acceptate de către vizitatorii parcării. Producătorul echipamentelor este compania Equinsa Parking din Spania.

Pentru detalii suplimentare puteți contacta Tritech Group.

teodora.adamache@tritech.ro

© 2020 Tritech Group - Toate drepturile rezervate