Companie

TRITECH GROUP activează pe piața din România de peste 13 ani atât ca distribuitor cât și ca firma de instalare pentru sisteme de parcare cu plată asistată sau automată, bariere automate, automatizări pentru porți, uși de garaj, uși glisante, cilindri mobili.
În calitate de partener al producătorilor de talie mondială BFT Italia, Portalp Franța și Equinsa Spania, Tritech Group a reușit să definească distribuția la nivel național ca principală activitate. Compania dispune de toate resursele logistice și umane pentru a oferi partenerilor săi – firme specializate în instalări – suport tehnic și comercial profesionist și necondiționat, rezultatele excepționale fiind obiectivul nostru central.

Principalele motive pentru care să alegi TRITECH GROUP:

✓ Seriozitate
Tritech Group este partener de încredere în România pentru producătorii de talie mondială BFT Italia, Portalp Franța și Equinsa Spania. Suportul tehnic și comecial profesionist este oferit necondiționat partenerilor noștri de afaceri. Principalul obiectiv al companiei este obținerea și garantarea de rezultate excepționale pentru fiecare proiect în parte.
✓ Disponibilitate
Echipa Tritech stă la dispoziția clienților săi 5/7 zile între orele 8:00-17:00. Compania dispune de toate resursele logistice și umane pentru a oferi partenerilor săi – firme specializate în instalări – suport tehnic și comercial de specialitate. Compania răspunde în timp scurt tuturor solicitărilor primite, prin oferte personalizate în raport cu cerințele fiecărui partener.
✓ Profesionalism
Seriozitatea și profesionalismul sunt principalele atuuri ale companiei care ne recomandă în alegerea clienților noștri. Echipa de ingineri Tritech Group a instalat de-a lungul timpului nenumărare sisteme de parcare cu plată asistată sau automată ce deservesc diferite aplicații, precum: mall-uri, centre comerciale, hoteluri, aeroporturi, spitale, clinici medicale, centre de afaceri, centre istorice, parcări private, instituții publice, etc.

© 2020 Tritech Group - Toate drepturile rezervate